Råd til lånesøkeren

Slik dobler du sjansen for å få forbrukslån
Er du gift, samboer eller lever i partnerskap, er det en stor fordel om dere begge står som søkere. Med en medsøker på papiret vil du ofte ha en betydelig større sjanse for å få det lånebeløpet du trenger.
Som oftest er din samboer eller ektefelle fullt klar over at du søker lån, så hvorfor ikke bruke begge navnene og slik doble sjansen for å få pengene du eller dere ønsker?

Oppgi alle inntekter i søknaden
Dersom du har ekstrainntekter som for eksempel leieinntekter, annen næringsinntekt (ekstrajobb eller inntekt i personlig firma) eller barnebidrag, er dette viktig å ta med i lånesøknaden. Har du inntekt i personlig firma, kan du gjerne få regnskapsføreren din til å dokumentere inntekten her. Barnetrygd blir automatisk medregnet.

Eksempel på lån fra en lånegiver: Eff. rente 19,74% - 65 000, o/5år, etabl.gebyr. 950,-. Totalt 99 348,-
Har du flere smålån og kreditter du ønsker å samle til ett lån?
Våre bankpartnere tilbyr refinansiering av dine smålån og kredittkort ved å tilby lån uten sikkerhet.

- Refinansier og innfri lån og kreditter inntil 350.000 kroner.

- Få bedre oversikt og lavere kostnad per måned.

- Inntil 15 års nedbetalingstid.

- Ta ut disponibel kreditt når du ønsker.

Om du ønsker å benytte deg av dette, legger du inn totalbeløpet du ønsker å refinansiere i lånebeløpet og skriver i kommentarfeltet på neste side at du ønsker å refinansiere.

Få pengene raskt
Vi vet at når du trenger penger, så vil du gjerne ha dem så fort som mulig.

Tar du opp forbrukslån, får du pengene i tide til du trenger dem. Fra gjeldsbrevet er underskrevet og innsendt, tar det to til tre arbeidsdager før du har pengene på konto.

Hva er riktig inntektsdokumentasjon?
Er du vanlig lønnstaker eller uføretrygdet, ber enkelte banker om kopi av din siste lønnslipp. Lønnslippen kan ikke være eldre enn to måneder gammel, og den skal vise arbeidsgiver, brutto- og nettoinntekt, samt trekk.

Banken liker en tydelig oversikt, og du kan vinne mye på å bruke litt tid på å lage et ryddig og oversiktlig oppsett. Gjerne etter du har fyllt ut søknaden på neste side.

Får du brev om innvilget lån, skriv gjerne ut alle bekreftelsene og send dem samlet i en konvolutt eller med e-post til banken. Tiden du bruker på det, kan vise seg å være gull verdt.

Selvstendig næringsdrivende?
Er du selvstendig næringsdrivende, sender du inn siste selvangivelse og regnskap, samt regnskapet hittil i år. Få gjerne regnskapsføreren din til å bekrefte den inntekten du har hatt så langt i år.

Slik søker du

 
Legg igjen e-postadressen din og mobil her, og du vil få flere kredittmuligheter rett i innboksen.

Vår jobb er å sørge for at du får tips om de beste kredittkortene som finnes.

Når du ikke lenger trenger den informasjonen, kan du enkelt melde deg av e-postlisten.

Motta flere kredittkort-tilbud

 
Klikk «Sjekk mine kredittmuligheter» og fyll ut et lite skjema hos våre samarbeidspartnere. Ut ifra dine opplysninger vil du motta flere tilbud om kredittkort fra norske banker.

Det er opp til deg om du vil takke ja til tilbudene du får.

© 2013 Forbrukerhjelpen
Trøbbel eller spørsmål?
Send oss gjerne en mail til info@webfinance.nu

Leads AS
Eksempel på lån fra en lånegiver: Eff. rente 19,74% - 65 000, o/5år, etabl.gebyr. 950,-. Totalt 99 348,-